Promotie

Wilt u als bedrijf zich zichtbaar onderscheiden van uw concurrenten of bent u op zoek naar een opvallende manier om een nieuw product aan te prijzen, dan is de 6,5 meter hoge Standing Stone mobiele klimmuur hiervoor uitermate geschikt.

De opvallende klimtoren is van ver al zichtbaar en werkt als een magneet op iedereen in de omgeving. Voorzien van reclame van uw bedrijf of product bent u verzekerd van alle aandacht. In combinatie met het uitdelen van foldermateriaal, een speciale aanbieding en/of het verkrijgen van extra korting bij het bereiken van de top zorgt u voor een sportieve presentatie van uw product die wordt gewaardeerd door jong en oud. Uw klant zal deze attractie niet snel vergeten en daardoor sneller terugkomen. Ook op een beurs kan de Standing Stone mobiele klimmuur een bijzondere ondersteuning van de presentatie van uw bedrijf en/of product zijn.

De mobiele klimmuur kan in de basis uitvoering worden gehuurd (eventueel voorzien van vlaggen, reclame doeken, etc.) maar ook volledig afgestemd worden op uw reclame wensen. Bel gerust en overleg uw ideeën met ons. De kosten voor verhuur, opbouw en begeleiding zijn op aanvraag.

En wat denkt u van een abseilstunt? Bijvoorbeeld om uw nieuwe logo of naam te onthullen? Mogelijkheden genoeg om uw presentatie op spectaculaire wijze te ondersteunen.

   
     
 
           
home klimmuur outdoor en adventure promotie contact ervaringen voorwaarden en veiligheid links